Afscheid nemen van het oude, maakt plaats voor het nieuwe

Afscheid nemen van het oude, maakt plaats voor het nieuwe

Afscheid nemen van het oude, maakt plaats voor het nieuwe. Te lang in een oude situatie blijven hangen, kan betekenen dat er geen ruimte is voor het nieuwe. Vaak blijven mensen hangen in het oude omdat ze dat kennen en niet weten wat de toekomst hen zal brengen. Uit je zogenaamde veilige comfortzone durven stappen, daar is lef voor nodig. Maar eenmaal aangekomen in de nieuwe situatie, dan zie je vaak pas hoe je je zelf gevangen had gezet in die tijd. Kijk jezelf diep in de ogen als je in de spiegel kijkt en stel jezelf de vraag: “Is dit het waard om te blijven?” Is het niet zo dat – ook al ziet de toekomst er onzeker uit – dat het alleen maar beter kan worden? Angst is een slechte raadgever. Dus.. Ready? Ready or not.. Go!

 

 

 

Afscheid nemen van het oude, maakt plaats voor het nieuwe:

 

 

De video die ik – Richard Liberta, hier plaats, is rechtstreeks van mijn YouTube kanaal hier op mijn website geplaatst. Video’s met bewustmakende onderwerpen die totaal verschillend kunnen zijn. Onderwerpen als spiritualiteit, het paranormale, persoonlijke belevingen, bewustzijn, energie zullen hier de revue passeren. Maar ook video uitleg over de workshops & sessies zullen hier voorbij komen. Ook sta ik open om mensen te interviewen die hun verhaal kwijt willen op video. Mensen met een eigen praktijk of een mooi verhaal in bewustzijnsgroei zijn hier meer dan welkom. Neem hier even een kijkje op mijn YouTube kanaal.

 

Abonneer je ‘hier‘ en like mijn video’s.

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *