Paarden fluisteren en luisteren – Column Richard Liberta

Paarden fluisteren en luisteren – Column Richard Liberta

Paarden fluisteren en luisteren. Zo heb ik altijd gezegd dat ik alle zielen behandel in mijn energiesessies. Of ze nu een fysiek lichaam hebben of niet, mens of dier het maakt niet uit. Zo heeft een goede bekende van mij – die ik zelf al persoonlijk vaak heb mogen behandelen – gevraagd of ik haar paard wil behandelen en verder kijken wat er aan de hand is. In een vorige sessie heb ik dit mooie wezen al eens succesvol mogen behandelen aan haar linker voorbeen en de allergie die ze had over haar huid. Ze was daar toen ziende ogen van opgeknapt, maar het is een vaststaand feit dat ze nooit meer bereden kan worden, maar in ieder geval minimaal pijn had..

 

 

Wilde paniek

Totdat ik een berichtje van haar kreeg: “Richard! Ze kon de helling in de wei niet omhoog lopen naar me toe. Ze wilde wel maar haar linkerbeen kon niet!” “Ik kom zaterdag naar je toe en dan kijken we verder.” “Denk jij dat ik haar in moet laten slapen, Richard?” “Ik kan dat zo niet zeggen, maar het voelt wel vrij rustig voor mij.” We komen daar aan bij een groot strook gras die een dijk overlapt. Haar paard stond daar met drie andere paarden. Ze herkende me van de vorige keer en stapte zo beetje hinkend, maar vrolijk naar me toe. “Het beste is dat ik er bij ga staan? Dan kan ik beter waarnemen en communiceren.” Ze knikte..

 

 

Echt Paarden fluisteren?

“Daar omhelsde ik haar en haar sterke nek en hoofd wikkelde zich over mijn lijf heen. Ik begon te voelen en telepathisch met haar te praten. Ik moest even lachen want toen ik bukte om haar hoef en been te voelen, deed ze een poging om de achterkant van mijn broek & shirt op te eten. “Grappig wezen” dacht ik nog. Ik visualiseer een gouden draad van haar hoef naar haar knie en schouderblad. Iets wat nieuw was voor mij maar het ontstond daar spontaan. daar voelde ik haar zenuwbanen langs dat gouden kort. Hier en daar wat wezentjes in haar aura, die ik zo weghaalt alsof ik stof van tafel veegde. Haar buik… Beetje verstopping voel ik daar.

 

 

 

Paarden fluisteren, man met blauwe spijkerjas en pet, aait zwart paard

 

 

Spiegelen van paard tot mens

Mijn handen werden vulkanen en mijn helpers waren duidelijk met haar buik en linker been bezig.. Toen hoorde ik haar zeggen:”Ben van de week door mijn been gegaan, daarom kon ik niet naar het vrouwtje toe. Buik beetje pijn door stress. Andere paard speelt met me maar heb daar niet altijd zin in..” “Ik weet dat het vrouwtje angsten heeft, ze mag met me gaan wandelen dat is zowel goed voor mijn been als voor haar angsten.” We keken allebei tegelijk naar de groenstrook achter het hek.. “Dat is de perfecte healingsplaats.”

 

 

“Ik ben er uit, het was zijn been, wat energietjes die hem lastig vielen – niets ernstigs – en zijn buik een beetje..

Het is niet zo ernstig als je dacht.” “Oké gelukkig, maar wat nu?”

 

 

“Het is niet alleen zijn been, of zijn buik. Deze spiegelt jou je angsten. Je angsten dat je geliefde in je omgeving iets overkomt.” “Het is zo door de architect neergezet en het gaat goed komen als jullie ongeveer om de dag rustig wandelen op die groenstrook daar.” “Ja dat klopt wat je zegt want ik was bang voor een familielid van de week dat het niet goed ging en toen kon mijn paardje geen stap meer zetten.” “Ik ga dat doen!”

 

 

Ik deed nog energetisch iets met de andere paarden om balans te brengen tussen de drie en zag ze best in flinke looppas weggaan samen.

“Ze loopt al veel beter dan eerst! Dit heb ik al een tijdje niet gezien zo.”

 

 

“En toen gebeurde er iets ongelofelijk (ik schiet er nog vol van nu ik dit schrijf) We straten de auto en rijden langs de dijk , de stijl helling. “Stop de auto maar even aub. Ik voel dat dat nu mag. ” Ik stap daar uit en reik mijn hand naar dat mooie paard toe en wat zie ik tot mijn grote verbazing; “Ze loopt niet – maar sprint de helling omhoog naar me toe en geeft me een enorme knuffel.” (……) Zo mooi, ze rende de helling op.. Tranen zo mooi…  Paarden fluisteren, paardenfluisteraar of niet… Deze mooie beleving vergeet ik nooit meer.

 

 

 

Deze wezens zijn zo intelligent, voelen alles en zijn zo puur.. En als deze dan zo dankbaar reageert met dit resultaat, dan maakt dat mij de gelukkigste man op aarde..

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij. De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

 

 

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.) 

 

(druk op de bovenstaande linken voor meer informatie)