De waarheid kost je niets, de leugen komt je duur te staan.

De waarheid kost je niets, de leugen komt je duur te staan.

De waarheid kost je niets, de leugen echter, komt je duur te staan.  De waarheid is recht door zee, zonder omwegen en blokkades. Als iemand liegt, dan moet men verzonnen details onthouden om de volgende keer het zelfde te vertellen. Om over zuiver en eerlijkheid nog niet te spreken. Hoe zou de man die altijd liegt, zichzelf scheren en hoe zou de vrouw haar make-up kunnen doen? Als men zich s’morgens niet in de spiegel kan aankijken? Karma komt altijd terug en de waarheid komt altijd een keer boven drijven. “It will bites you back in the ass.”

 

 

 

 

“Als iemand liegt, dan moet men details onthouden om steeds het zelfde te vertellen.”

“De waarheid is zuiver en recht door zee, zonder omwegen en blokkades.”

“De waarheid kost je niets, de leugen echter komt je duur te staan!”

 

 

> Zie ook op instagram <

 

(druk op de link hierboven)

 

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

 

 

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.) 

 

(druk op de bovenstaande linken voor meer informatie)