Energie vindt altijd zijn weg. het is verbonden met alles.

Energie vindt altijd zijn weg. het is verbonden met alles.

Energie vindt altijd zijn weg. het is verbonden met alles. Het is immers de bouwsteen van onze realiteit. Alles is energie. De stoel waar we op zitten, de grond waar we op lopen en ook de lucht die we ademen. Dit is een holistische realiteit waar wij vaste materie als echt en tastbaar beschouwen. Maar is dit wel de echte realiteit? Onze wereld bestaat niet alleen uit energie, het is ook allemaal verbonden met elkaar. Zo ook met de mensen die we ontmoeten in situaties. Overal worden op de achtergrond aan de energetische touwtjes getrokken waardoor de wet van oorzaak en gevolg hier van toepassing is. Energie vindt altijd zijn weg en zo is ook het lot. Als wij elkaar moeten ontmoeten, dan gaat dat ook gebeuren.

 

 

“Het is niet alleen dat alles energie is, het is ook nog eens verbonden met elkaar.”

“Energie vindt altijd zijn weg, zo ook bij jou en met de gevolgen.”

 

 

> Zie ook op instagram <

 

(druk op de link hierboven)

 

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.)