Ik ben niet zo mooi als jij, maar op mijn eigen unieke wijze.

Ik ben niet zo mooi als jij, maar op mijn eigen unieke wijze.

Ik ben niet zo mooi als jij, maar op mijn eigen unieke wijze. Wat is de definitie van schoonheid, of van een mooi persoon? Nemen we daar de modebladen als voorbeeld en focussen we alleen op een ideaal fysiek beeld van een persoon? Of kijken we alleen maar naar de ziel en zijn uiterlijkheden niet belangrijk? Eerlijk? Is het niet zo dat 65% met de puurheid van de ziel te maken heeft en 35% is toch wel het uiterlijk. Als het mooie zuivere en mooie karakter naar voren komt, dan straalt dat vanuit de ziel door de ogen heen. Dan met deze energie en uitstraling zal het uiterlijk nog mooier zijn, omdat je simpelweg straalt! Zo is ieder mens mooi op zijn eigen unieke wijze.

 

 

“Ik ben niet zo mooi als jij, maar op mijn eigen unieke wijze.”

“Zoals alleen ik dat kan zijn.”

 

 

> Zie ook op instagram <

 

(druk op de link hierboven)

 

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.)