In je compassie hoor jij te zijn. Maak het compleet.

In je compassie hoor jij te zijn. Maak het compleet.

In je compassie hoor jij te zijn. Maak het compleet. Je kan meeleven met iemand in de situatie waar deze zich bevindt. Maar de echtheid van medeleven met een persoon, echte compassie, valt en staat met hoe jij daar werkelijk in betrokken bent. Zoals deze boeddhaquote ook zegt: “Je compassie is incompleet als je daar zelf niet in voor komt. M.a.w. dan is het niet echt hoe je meeleeft met de ander. Dan is het iets wat is aangeleerd, zonder gevoel en medeleven. Nu weet jij dat vele mensen maskers dragen en ja, ook mensen die aardig doen, maar dat niet zijn?

 

 

 

 

“De echtheid van medeleven met een persoon, valt en staat met hoe jij daar in betrokken bent.”

“Echte compassie is vanuit je ziel meenemen, met een groot ECHT ZIJN gehalte.”

“In je compassie hoor jij te zijn. Maak het compleet!”

 

 

> Zie ook op instagram <

 

(druk op de link hierboven)

 

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

 

 

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.) 

 

(druk op de bovenstaande linken voor meer informatie)