Kundalini reiki – energieworkshop & Inwijding – Bergen op Zoom

Kundalini reiki – energieworkshop & Inwijding – Bergen op Zoom

Kundalini reiki – energieworkshop & Inwijding – Bergen op Zoom. Loop je in cirkeltjes? En wordt het tijd dat patroon te doorbreken? Zit je vast? Voel je je opgesloten in jezelf? En lukt t je niet daar zelf uit te komen? Mijn jarenlange ervaring als coach heeft me geleerd dat het om blokkades gaat die jouw levensenergie blokkeren. De signalen zijn een uitnodiging voor jouw reis naar binnen. Je staat aan het begin van een nieuw avontuur.  Hoe ik werk is jou je eigen kracht laten ervaren, je bent – en kunt – immers alles al.

 

Wat ik probeer te stimuleren is jou – in een veilige opbouwende energie – de deur tot jezelf te openen en dat te laten ervaren. Zodat je vertrouwen krijgt in wat er op dat moment zich aandient. Met jou wil ik het ultieme belevingsgevoel neerzetten d.m.v. vereenvoudigde tools die ik heb ontwikkeld in het gronden en afschermen d.m.v. o.a. intentie & visualisatie. Dit geeft veel zelfkennis en inzichten in je nieuwe zelf. Waardoor je natuurlijker in balans bent in jouw dagelijkse leven en er een hoop stress wegvalt.

 

 

Inschrijf datums, zaterdagen 2019 van 13.00 tot 16.00 uur

16 februari, 2 maart, 16 maart, 13 apr, 11 mei, 8 juni & 6 juli.

 

 

Schrijf je HIER in

 

 

Kundalini reiki – energieworkshop & Inwijding – Bergen op Zoom.

 

 

 

 

Wat kun je verwachten bij de workshop – inwijding van de kundalini reiki:

 

* Vanuit een HSP-er voor de HSP-er.
* Ideaal voor verwerken van persoonlijke blokkades.
* Zelfontplooiing en persoonlijke bewustzijnsgroei.
* Begeleiding d.m.v. voor en nazorg in een kleine groep.
* Leren afschermen en gronden met energie.
* Een persoonlijke Kaartlegging met inzichten & richting.
* Tools om zelf thuis te oefenen met energie.
* Een mooi certificaat van de kundalini reiki.
* Leren werken met handchakra’s en een healing neerzetten.
* De inwijding voor de kundalini reiki, die jou op een veilige manier wat meer open zet, met enorme groei tot gevolg.

 

 

 

Reacties van de deelnemers:

R1. Een geweldige ervaring een enorme borrelende kundalini energie, Gaf Kundalini Reiki 2 terwijl Kundalini Reiki 2 voor mij al een grote rust had gebracht. Gewoon een heel andere en evenwichtiger energie straal ik tegenwoordig uit. Ben dankbaar en blij. Thnx Richard! *Ilse

 

R2. Na de inwijdingen Kundalini reiki 1, 2 & 3 werd de spirituele groei bij mij behoorlijk in gang gezet! Natuurlijk hoorde daar het verwerken van eigen onverwerkt verdriet bij… Het is idd “een reis” geweest. Super mooie ervaringen alle 3 de inwijdingen, met prettige mensen in de groep. Voelde erg vertrouwd! Richard heeft een ontzettende krachtige, fijne energie… *Marion

 

 

 

Aan het einde van deze middag zal ik de energie doorgeven van de kundalini reiki. Hierdoor zal jij je – zowel fysiek als mentaal – beter voelen en positiever en lichter in het leven staan door de inzichten die je krijgt en de energie die je voelt in je lichaam. In het energetisch gesprek die we samen hebben samen komt jouw blokkade en het thema van deze dag naar voren. De kaartlegging die ik en mijn helpers voor jou neerleg bevestigd dit..

 

 

 

In een kleine groep van maximaal 5 gelijkgestemden..
Stuur mij een PB voor meer informatie.

 

 

De video die ik – Richard Liberta, hier plaats, is rechtstreeks van mijn YouTube kanaal hier op mijn website geplaatst. Video’s met bewustmakende onderwerpen die totaal verschillend kunnen zijn. Onderwerpen als spiritualiteit, het paranormale, persoonlijke belevingen, bewustzijn, energie zullen hier de revue passeren. Maar ook video uitleg over de workshops & sessies zullen hier voorbij komen. Ook sta ik open om mensen te interviewen die hun verhaal kwijt willen op video. Mensen met een eigen praktijk of een mooi verhaal in bewustzijnsgroei zijn hier meer dan welkom. Neem hier even een kijkje op mijn YouTube kanaal.

 

Abonneer je ‘hier‘ en like mijn video’s.

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *