Maak van je wonden, je wijsheid. Het zal je sterken.

Maak van je wonden, je wijsheid. Het zal je sterken.

Maak van je wonden, je wijsheid. het zal je sterken. Het zal je niet alleen helpen met het verwerken hiervan, maar het gaat je ook inzichten geven in wat er is en wie je werkelijk bent. Allemaal wonden die helen, waar jij deze wijsheid gebruikt in de volgende situatie die zich aandient. Mooie quote van Oprah, die door de jaren heen veel meer ia geworden dan een talkshow host. Door de vele ervaringen met mensen – die ze in haar show voorbij heeft zien komen – is wijsheid haar ‘middle name’ geworden.

 

 

 

“Wonden die helen, waar jij deze wijsheid gebruikt in de volgende situatie.”

“Het zal je helpen met het verwerken en helen van je wonden .”

“Maak van je wonden, je wijsheid. Het zal je sterken.”

 

 

> Zie ook op instagram <

 

(druk op de link hierboven)

 

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.)