Over mij

Wat ik ‘Richard Liberta ~ Energetisch lifecoach’ vertegenwoordig

Mijn naam is Richard Liberta,

 

Dat staat voor de bevrijding van jezelf. Bevrijden van patronen die jou blokkeren, door wat jij in je leven(s) hebt ervaren. Met mijn schrijfsels, video's en evenementen trigger ik, maak ik jou bewust, spiegel jou en wijs zo de weg. Maar alles met de zuiverste intentie en integriteit, zodat jij ZELF mag ontdekken wie jij werkelijk bent. Zo wil ik jou bewust maken van jezelf en van jouw plaats hier in deze wereld, waar niets is wat het lijkt en dat op een aardse - niet zweverige - en bijna wetenschappelijke wijze. Het is de weg naar zelfkennis en geluk.

 

"Wat je aandacht geeft groeit en angst is een illusie en een slechte raadgever."

 

Door zelf te onderzoeken wat er is, vindt jij je eigen waarheid en stelt deze bij iedere bewustzijnsgroei weer bij. Alleen JIJ kan dat doen, jij ervaart vanuit een bepaald bewustzijn jou werkelijkheid. Wil je groeien in bewustzijn en frequentie dan is deze werkelijkheid zodanig ontworpen dat je eerst levenslessen ervaart. Deze probeert te doorgronden en een bewustzijnscyclus te doorbreken. Dan ontstaat groei in frequentie en bewustzijn en vooral je leert je zelf kennen en zal gelukkig zijn. Je bewust zijn dat je deel uit maakt van iets heel groots.

 

Wat ik voor jou kan betekenen

Wil jij je blokkades kunnen verwerken en ontdekken wie jij werkelijk bent? Graag wil ik met jou deze reis maken om je ware zelf te leren kennen d.m.v. energie - lifecoach sessies, kaartreadings en/of inwijdingen. In een energie coachsessie met mij ga ik naar de kern van jouw blokkade en zal deze met jou samen waarnemen en verwerken zodat deze een mooie plaats in jou krijgt en dus niet meer blokkeert. Het ultieme loslaten is het laten thuiskomen binnen jezelf. Het heeft je immers ook veel inzichten gegeven, dus loslaten is daar onnatuurlijk omdat je dan iets los snijdt wat jou heeft gevormd.

 

Hoe ik werk is jou je eigen kracht laten ervaren, je bent immers alles al en je kunt daarom ook alles. Het enige wat ik probeer te stimuleren is jou zelf de deur open laten doen en laten ervaren, zodat je vertrouwen krijgt in wat er op dat moment zich aandient. Je gaat bij mij veel zelf ervaren wat energie en bewustzijn is door vereenvoudigde tools die ik ontwikkeld heb in het gronden en afschermen en ervaren van je eigen energie. Dit geeft veel vertrouwen en zelfkennis, waardoor jij natuurlijker in balans bent in jouw dagelijkse leven.

 

Er zal een wereld voor je opengaan

Zoals ik altijd zeg:"Het Universum werkt eenvoudig, ook omdat we zelf het universum zijn." Alle regels en symbolen wat ik bij andere workshops heb ondervonden, heb ik in mijn werkwijze weggelaten, zodat mijn inwijdingen en sessies voor iedereen eenvoudig toegankelijk is. Je Krijgt vele inzichten in jezelf waardoor jij gelukkiger en bewuster van jezelf in je dagelijkse leven zal staan. Dat is in deze tijd waar de hele wereld om ons heen veranderd en ontwaakt, meer dan welkom.

 

Bevrijd jezelf van patronen en doorbreek bewustzijnscycli zodat jij ontdekt wie jij werkelijk bent.

 

Namaste',

 

Richard Liberta

foto van mij en mijn hond