Blue chi – workshop 23 Chakra’s / Inwijding

Blue chi – workshop 23 Chakra’s / Inwijding

De initiatie en workshop van de blue chi worden door mij – Richard Liberta persoonlijk doorgegeven in een energieworkshop. Je eigen stukken laat je in deze meditatie en initiatie thuiskomen, het ultieme loslaten binnen jezelf, waardoor je blokkades oplost en de weg vrij is naar jouw essentie. De 23 lichtlichamen worden in je fysieke lichaam gebracht en je opent je ware zelf, je essentie – wie jij werkelijk bent.

 

 

 

Zondag 17 maart, 2019

13.00 – 16.00 uur.

 

(ook op zondag 12 mei en 16 juni, 2019)

 

 

 

 

Bekijk en beluister HIER de meditatie van de blue chi.

Klik HIER voor inschrijven of voor meer informatie over de inwijding van 17 maart.

 

 

Bekijk hier de video uitleg van Blue Chi

 

 

 

Wat kun je verwachten:

 

 

* Je leert een speciale chakra meditatie
* Ideaal voor paranormale & bewustzijnsgroei
* Werken met de kundalini – blauwe draak energie
* Ervaren van de schumann resonantie
* Activeren van de 23 chakra’s
* Activeren van de 23 lichtlichamen
* Een certificaat met de 23 chakra’s afgebeeld
* 2 inwijdingen op 2 aparte dagen

 

 

 

De blue chi energie workshop is speciaal voor mensen die al bekend zijn met andere healingsvormen of al meer ervaren zijn met het werken met energie en verschillende bewustzijnsprocessen hebben doorstaan. Het is beslist niet voor beginners. Het is een ideaal vervolg voor de mensen die de drie graden van de kundalini reiki hebben ontvangen.

 

 

 

De ervaring leert dat persoonlijke nazorg een must is en dat wordt zo goed mogelijk begeleid de dagen erna. Je werkt met de blauwe galactische energie die lichaam en geest versterkt.

 

 

De video die ik – Richard Liberta, hier plaats, is rechtstreeks van mijn YouTube kanaal hier op mijn website geplaatst. Video’s met bewustmakende onderwerpen die totaal verschillend kunnen zijn. Onderwerpen als spiritualiteit, het paranormale, persoonlijke belevingen, bewustzijn, energie zullen hier de revue passeren. Maar ook video uitleg over de workshops & sessies zullen hier voorbij komen. Ook sta ik open om mensen te interviewen die hun verhaal kwijt willen op video. Mensen met een eigen praktijk of een mooi verhaal in bewustzijnsgroei zijn hier meer dan welkom. Neem hier even een kijkje op mijn YouTube kanaal.

 

Abonneer je ‘hier‘ en like mijn video’s.

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.)