De Blue chi meditatie – de reis langs de chakra’s

De Blue chi meditatie – de reis langs de chakra’s

De Blue chi meditatie – de reis langs de chakra’s. Bij de blue chi meditatie neem ik je mee in een reis langs de 13 lichamelijke chakra’s en de 10 buitenlichamelijke chakra’s. Het is een meditatie waar de kundalini energie om wordt gezet in de drakenenergie en dat in combinatie met de schumannresonantie. Het is ook een tool om jezelf te balanceren in het NU moment. Ook mensen die nog niet de inwijding van de blue chi hebben ontvangen geven aan dat het een heerlijk ontspannen gevoel geeft. De ingewijden van de blue chi geven aan dat er steeds weer wat verbeterd in hun energie en bewustzijn.

 

 

Klik hier voor meer informatie over de blue chi inwijdingen.

 

 

 

Bekijk hier de video van blue chi:

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten bij de blue chi inwijdingsdagen:

 

* Je leert een speciale chakra meditatie
* Ideaal voor paranormale & bewustzijnsgroei
* Werken met de kundalini – blauwe draak energie
* Ervaren van de shuman resonantie
* Activeren van de 23 chakra’s
* Activeren van de 23 lichtlichamen
* Een certificaat met de 23 chakra’s afgebeeld
* 2 inwijdingen op 2 aparte dagen

 

 

Als de meditatie je eigen is gemaakt dan zal ik aan het einde van deze middag de energie doorgeven van de Blue Chi. Hierdoor zal jij je – zowel fysiek als mentaal – beter voelen en positiever en lichter in het leven staan door de inzichten die je krijgt en de energie die je voelt in je lichaam. De 23 chakra’s in combinatie met de Schumannresonantie,  kundalini, blauwe draak energie is een krachtig concept en beslist niet voor beginners. Je zal duidelijk verschil kunnen ervaren in je energie en je bewustzijnsprocessen. In het energetisch gesprek die we samen hebben samen komt jouw blokkade en het thema van deze dag naar voren. De kaarten die ik en mijn helpers voor jou neerleg bevestigen dit..

 

 

De video die ik – Richard Liberta, hier plaats, is rechtstreeks van mijn YouTube kanaal hier op mijn website geplaatst. Video’s met bewustmakende onderwerpen die totaal verschillend kunnen zijn. Onderwerpen als spiritualiteit, het paranormale, persoonlijke belevingen, bewustzijn, energie zullen hier de revue passeren. Maar ook video uitleg over de workshops & sessies zullen hier voorbij komen. Ook sta ik open om mensen te interviewen die hun verhaal kwijt willen op video. Mensen met een eigen praktijk of een mooi verhaal in bewustzijnsgroei zijn hier meer dan welkom. Neem hier even een kijkje op mijn YouTube kanaal.

 

Abonneer je ‘hier‘ en like mijn video’s.

 

 

Ben voor je binnenwereld wat liever, dan wordt je buitenwereld positiever.
Het begin is nabij, De reis is begonnen..

 

Richard Liberta.

 

 

Richard Liberta. Tatto Liberta. Man zonnebril op hoofd. Man Sunclasses on head.

22 januari, 2018 kwam de testwebsite van RichardLiberta.nl online in samenwerking met ROIcompany.nl. Deze website is speciaal ontworpen om de bewustmakende nieuwsitems d.m.v. schrijfsels, afbeeldingen, video’s, jou aan te reiken. Om jouw bewustzijn te trigger-en, zodat jij weer verder zal groeien in bewustzijn & energie.

 

Daarbij verzorg ik Richard Liberta, Energie – Bewustzijnsverhogende workshops & persoonlijke energiesessies waar je leert ontdekken, wie je werkelijk bent & waar jouw persoonlijke groei in bewustzijn en energie centraal staat. Nl. Energetisch lifecoachsessies, Online sessies, Manifestatie – groepscirkel, Groephealing, Hooggevoeligheids workshop, Spiritueel café, Kundalini Reiki, Blue Chi. Regelmatig huur ik een praktijkruimte af  voor mijn energetisch life coach sessies & workshops bij  praktijkruimte de drie linden te Bergen op Zoom. Neem even een kijkje voor het overzicht van de ruimte die ik daar huur. (Kamer 1.)