Blue Chi

Blue chi – Veelzijdige Chakra workshop / Initiatie voor gevorderden te Bergen op Zoom

De initiatie en workshop van de blue chi worden door mij - Richard Liberta persoonlijk doorgegeven in een energieworkshop. Zowel de inhoud hiervan als de manier van overbrengen zijn uniek. De methode van de blue chi workshop is door mij persoonlijk ontwikkeld en wordt nergens anders op deze manier zo gedaan. De energie is duidelijk waarneembaar en met niets anders te vergelijken.

 

Hier wordt ook geleerd hoe jij - d.m.v. de shumanresonantie en de blauwe draak - op jouw eigen manier kan werken met je eigen energie en chakras met een speciale meditatie langs de 23 lichamelijke en buitenlichamelijke chakras / lichtlichamen.

 

Je eigen stukken laat je in deze meditatie en initiatie thuiskomen, het ultieme loslaten binnen jezelf, waardoor je blokkades oplost en de weg vrij is naar jouw essentie. De 23 lichtlichamen worden in je fysieke lichaam gebracht en je opent je ware zelf, je essentie - wie jij werkelijk bent.

 

De Bue Chi bestaat uit twee inwijdingen die op twee aparte dagen worden georganiseerd.

 

De ervaring leert dat persoonlijke nazorg een must is en dat wordt zo goed mogelijk begeleid de dagen erna. Je werkt met de blauwe galactische energie die lichaam en geest versterkt.

 

De blue chi energie workshop is speciaal voor mensen die al bekend zijn met andere healingsvormen of al meer ervaren zijn met het werken met energie en verschillende bewustzijnsprocesen hebben doorstaan. Het is beslist niet voor beginners. Ik zal samen met mijn gidsen inschatten of het voor jou de bedoeling is deze reis te gaan maken. Het is een ideaal vervolg voor de mensen die de drie graden van de kundalini reiki hebben ontvangen van mij.

 

Inschrijven