Kundalini Reiki

Omgaan met Energie - initiatie te Bergen op Zoom

Loop je in cirkeltjes? En wordt het tijd dat patroon te doorbreken? Zit je vast? Voel je je opgesloten in jezelf? En lukt t je niet daar zelf uit te komen?

 

Mijn jarenlange ervaring als coach heeft me geleerd dat het om blokkades gaat die jouw levensenergie blokkeren. De signalen zijn een uitnodiging voor jouw reis naar binnen. Je staat aan het begin van een nieuw avontuur.

 

Graag wil ik met jou deze reis maken om je ware zelf te leren kennen d.m.v. deze ontstress workshop. Hier maak ik jou bewust van jouw blokkade en zal deze met jou samen waarnemen. Zo kan jij deze zelf verwerken zodat deze een mooie plaats in jou krijgt en dus jou niet meer blokkeert. Het ultieme loslaten is het laten thuiskomen binnen jezelf. Het heeft je immers ook veel inzichten gegeven, dus loslaten is daar onnatuurlijk omdat je dan iets los snijdt wat jou heeft gevormd.

 

Hoe ik werk is jou je eigen kracht laten ervaren, je bent immers alles al en je kunt daarom ook alles. Het enige wat ik probeer te stimuleren is jou zelf de deur open te laten doen en laten ervaren, zodat je vertrouwen krijgt in wat er op dat moment zich aandient. Je gaat bij mij veel zelf ervaren: wat energie en bewustzijn is door vereenvoudigde tools die ik ontwikkeld heb in het gronden en afschermen en ervaren van je eigen energie. Dit geeft veel vertrouwen en zelfkennis, waardoor jij natuurlijker in balans bent in jouw dagelijkse leven en er een hoop stress wegvalt.

 

Aan het einde van deze middag zal ik de energie doorgeven van de kundalini reiki. Hierdoor zal jij je - zowel fysiek als mentaal - beter voelen en positiever en lichter in het leven staan door de inzichten die je krijgt en de energie die je voelt in je lichaam.

 

Inschrijven