Manifestatie

Nog in voorbereiding

workshop manifestatie

Wil jij even ontsnappen aan de dagelijkse stress in jouw omgeving, of ben je op zoek naar innerlijke rust, dan zijn de Manifestatiegroep cirkel zeker iets voor jou. Op een eenvoudige manier - en voor iedereen toegankelijk, - gewoon zittend op de grond of een stoel in een kring, word deze Manifestatie door mij begeleid.

 

Hier wordt een krachtige manifestatie neergezet zodat jij het oude kan loslaten / thuis kan laten komen en de intentie kan laten manifesteren door een krachtige groepshealing.

 

Deze groepsmanifestatie is ideaal om afscheid te nemen van het oude en een nieuwe start te maken, nieuwe doelen neer te zetten.

 

Mijn vraag is om materiaal mee te nemen wat verbonden is met het oude en dit in het vreugdevuur te verbranden. Instant healing ontstaat hierbij en we zetten een nieuwe energie neer, een krachtige intentie waar wij manifesteren in een groepsenergie wat we NU willen zien in ons leven.

 

Neem foto's, afbeeldingen mee en materialen die jouw nieuwe toekomst en doelen vertegenwoordigen. deze worden centraal in de kring neergelegd om zo op een krachtige manier jouw intentie in de energie mee te nemen..

 

Aan het einde van de middag is er ruimte om met elkaar te verbinden en uit te wisselen.

 

Datum: 12 mei - 1 september - 4 november, 2018

 

Ik ben op zoek naar een geschikte binnen / buitenruimte voor een groep van meer dan 50 personen op deze datums. Stuur mij een persoonlijk bericht.

 

De reis is begonnen

 

Richard Liberta

 

Inschrijven