Online Sessie

Energetische Life Coach Sessie - Online

Iedere dinsdagavond 21.00 uur of donderdagochtend 09.30 uur (Andere dagen zijn ook te plannen).

 

Sinds een aantal jaar mag ik prachtige healings doen op afstand. Deze afstandsessie vindt plaats via Facebook Messenger en duurt ca 60-75 minuten. Er zal een waarneembare op jou afgestemde energie worden neergezet d.m.v. visualisaties, intenties en affirmaties.

 

Voor een optimale energiesessie adviseer ik je een rustige voorbereiding middels een ontspannen buikademhaling. We maken eerst contact op de chat en stemmen op elkaar af. Waarna we vanzelf in de energie van het Life Coachgesprek komen. Het thema van dit gesprek dient zich dan vanzelf aan. Met dit thema als uitgangspunt worden er door mij kaarten gelegd. Deze geven antwoorden en inzichten op de thema's die bij jou leven op dit moment.

 

Deze energetisch life coach sessie is ideaal voor hetopheffen van blokkades of het begin maken daarmee. Wanneer we beide ervaren dat het zo goed is ronden we af. De momenten daarop en ook de dagen erna heeft deze healing een intense uitwerking. De impact ervan wisselt uiteraard. Ik adviseer je om rust en ruimte te nemen hiervoor.

 

Mocht je achteraf vragen hebben of iets met me willen delen, dan ben ik middels Facebook Messenger bereikbaar de dagen erna.

 

Inschrijven